Inlijsten is fun

Vroeger werden omlijstingen enkel gebruikt om foto’s en kunstwerken (schilderijen) in te kaderen, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden! Ook zaken die niet tweedimensionaal zijn kunnen ingelijst worden en opgehangen worden.

Bij The Frame Factory zijn de opties eindeloos. Naast oude documenten – die met de grootste zorg behandeld worden – kunnen ook andere erfstukken, waardevolle voorwerpen of borduurwerkjes een plaatsje aan de muur krijgen.

extra diepte met een dubbele passe-partout detail van een met de hand vergulde lijst detail van een met de hand vergulde lijst met de hand verguld op waterbasis - u herkent dit aan de overlapping van het slagmetaal

3D-inlijstingen

Alle driedimensionale voorwerpen kunnen ingelijst worden; of het nu gaat om souvenirs die u kreeg van die ene speciale persoon of de schoentjes van uw kleinkind of om een waardevol collectorsitem dat u op de kop heeft kunnen tikken, voor de inlijsters van The Frame Factory is geen uitdaging te groot!

speciaal ontworpen voor verzamelaars van champagne-dekselts  kader voor champagnedeksels
  
verzamelobjecten als vlinders of insecten kunnen perfect ingelijst worden (Nature At Home) ook (Hardrock Cafe) pins passen perfect in een FrameFactory kader...
 Een 3D-schilderij kan op een sokkel ingelijst worden Niemand ziet uw sport-souvenirs als ze in een kast liggen... Toon ze in een mooi kader!  Frame Factory snijdt passe-partouts op maat... uw collectie schelpen en zeesterren krijgt extra waarde in een mooi kader

2D-inlijstingen

Ook tweedimensionale collages van kostbare vakantieherinneringen zoals toegangskaartjes en vliegtuigtickets, tekeningen en knutselwerkjes van uw kinderen, een T-shirt met handtekening van uw favoriete zanger,… kunnen door ons ingekaderd worden en zo beschermd worden tegen de schadelijke invloeden van licht en lucht.

Wilt u echt iets creatief? Laat dan een magneetbord op maat maken of stel een eigen photowall samen!

Magneetbord op maat en met een kleur passend in het interieur Photowall - diverse kleine kadertjes maken een mooi geheel Photowall in een kader verwerkt  

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!