openingsuren

M: gesloten
D: 10:30-13:00 & 14:00-18:00
W: 10:00-13:00 & 14:00-18:00
D: 10:00-13:00 & 14:00-18:30
V: 10:00-13:00 & 14:00-18:30
Z: 10:00-13:00 & 14:00-18:30
Z: gesloten

contactgegevens
Mechelsestraat 33
3000 Leuven
tel: 016/29.51.83
info@picarto.be
www.picarto.be

Picarto

In 1994 heeft onze inlijstingszaak het levenslicht gezien en intussen staan we onze klanten al meer dan 15 jaar met raad en daad bij in het maken van een keuze. U kunt bij Picarto terecht voor het opspannen van uw schilderijen, het inlijsten van uw oude etsen en prenten volgens de regels van de kunst, het inlijsten van oude en nieuwe posters, affiches, zeefdrukken en giclées (digitale kunstdrukken) met een degelijke wissellijst of een mooie, elegante of strakke inlijsting op maat. Ook kunnen wij uw poster omtoveren tot een mooie "schilderij" dankzij onze veredelingstechniek. Kom gerust eens binnen en wij geven u hierbij graag en woordje uitleg! Maar onze afgewerkte inlijstingen spreken voor zich!

Picarto is exclusief dealer van Nielsen Design (D), dé referentie op het vlak van aluminium lijsten en Barth & Cami-Larson-Juhl, die beide een zeer ruim aanbod van moderne en klassieke houten lijsten op de markt hebben gebracht. Samen met hen en onze andere leveranciers trachten wij het inlijsten tot een kunst te verheffen: ongeëvenaard veelzijdig!

Wilt u eerst een poster bestellen? Ook dat kan. Maak uw keuze in onze diverse catalogi, die in onze winkel ter inzage liggen of surf naar www.picarto.be en bekijk deze catalogi on line! Bestellen kunt u dan bij ons mits betaling van een voorschot. Nadien beslist u hoe en wanneer u uw aankoop verder laat afwerken.

Ook een degelijke ophangrail of een mooie spiegel behoren tot de mogelijkheden. Voor elk wat wils en steeds met de tevredenheid van onze klant voor ogen.

< Terug naar opzoeking
Picarto - Leuven
Picarto - Leuven

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!