openingsuren

M: gesloten
D: 9:00-18:30
W: 9:00-18:30
D: 9:00-18:30
V: 9:00-18:30
Z: 9:00-18:00
Z: 14:00-18:00

contactgegevens
H. Consciencestraat 12-14
2800 Mechelen
tel: 015/41.50.98
fax: 015/26.11.80
info@goyas.be
www.goyas.be

Goya's Art Shop

Goya's Art Shop is al vele jaren een vertrouwd adres op het vlak van inlijstingen, kunstreproducties en andere aanverwante artikelen.

Wegens expansie verhuisde Goya's in 2001 van de Brusselse Poort naar de Consciencestraat vlak aan het centraal station te Mechelen. Goya's biedt in haar nieuwe zaak met een winkeloppervlakte van 600m2 een ruime keuze aan schilderijen, kunstreproducties en decoratie artikelen.

De winkel heeft een speciale afdeling voor inlijstingen waar u samen met een deskundige uit een ruim assortiment kaders zeker tot een keuze zal komen. Ook wat spiegels betreft is het aanbod bij Goya's bijzonder uitgebreid, gaande van modern tot klassiek en op maat geleverd.

Dit geldt tevens voor de collectie kunstreproducties, waar U uit de laatste nieuwe catalogus Uw keuze zeker zal kunnen vinden. Als U het allemaal eens rustig wilt bekijken, geeft Goya's U gratis een uitleen catalogus mee naar huis. Bij Goya's Art Shop vindt U een prachtige collectie schilderijen van diverse kunstenaars. Heeft u een keuze gemaakt dan presenteert Goya's dit kunstwerk vrijblijvend bij u thuis. 

< Terug naar opzoeking
Goya's Art Shop - Mechelen
Goya's Art Shop - Mechelen

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!