openingsuren

M: gesloten
D: 10:00-18:00
W: 10:00-18:00
D: 10:00-18:00
V: 10:00-18:00
Z: 11:00-17:00
Z: gesloten

contactgegevens
Rue de Verrewinkel 95 / 01
1180 Bruxelles
tel: 02/375.13.77 - 0476/64.23.10
lencadreurdesartistes@gmail.com
www.lencadreurdesartistes.be

l'Encadreur des Artistes

De kennis van Bernadette Reygaerts en Annik Desmet staat klaar om u de beste oplossing te bieden voor uw inlijsting. Hun atelier bevindt zich in een hoekje van Ukkel en heeft een sympathiek tuintje. We zijn gespecialiseerd in maatwerk inlijstingen, maar we hebben ook een reputatie opgebouwd voor de restauratie & reiniging van schilderijen & kaders, het verdoeken, het opspannen van doeken op spieramen, alsook in het gebruik van patines. Hèt adres dat u een brede waaier van technieken biedt, alsook een professionele service en een grote flexibiliteit.

< Terug naar opzoeking
l'Encadreur des Artistes - Uccle
l'Encadreur des Artistes - Uccle

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!