openingsuren

M: op afspraak
D: op afspraak
W: op afspraak
D: op afspraak
V: op afspraak
Z: op afspraak
Z: gesloten

contactgegevens
rue de Gorhez 50
4880 Aubel
tel: 0496/12.14.67
cadremolitor@gmail.com
www.cadremolitor.be

Atelier du Cadre Molitor

1985: Reeds 25 jaar geleden namen we de zaak van Dhr Molitor over - een kleine winkel met dito atelier van deze gediplomeerde inlijster de gekend was in Verviers. Zijn ervaring gaf hij aan ons door. In zijn atelier waren geen machines - hij verkoos om er zijn tijd voor te nemen.

2014: Vandaag zijn we in Aubel om onze tijd te nemen om u te helpen en raad te geven in het inlijsten op maat. Dit in ons modern atelier, aangepast aan de hedendaagse noden.

Samen met u maken we de perfecte keuze, want alles kan ingelijst worden:
tapijtjes, handwerken, kruissteken, doeken, batik, 3D voorwerpen (collecties, souvenirs, trofeeën, medailles, kledingstukken,...), schilderijen op doek, foto's, posters, etsen, affiches, uitnodigingskaarten, brochures, pastel, aquarel, kindertekeningen,...

Op basis van uw ideeën, bezorgen wij u:
- inlijstingen tussen twee glasplaten
- opspannen, reinigen en herstellen van schilderijen
- passe-partouts met meerdere openingen op maat 
- ingelijste spiegels op maat
- maroufleren (vacuüm opkleven van een poster op doek om het doekeffect te creëren)
- advies voor muurdecoratie
- voor bedrijven en belangrijke opdrachten, is advies ter plaatse mogelijk 

< Terug naar opzoeking
Molitor - Verviers

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!