openingsuren

M: gesloten
D: 10:00-15:00
W: gesloten
D: 10:00-15:00
V: 10:00-15:00
Z: op afspraak
Z: op afspraak

contactgegevens
Kasteelstraat 45
1700 Dilbeek
tel: 02/569.38.20
fax: 02/569.01.64
info@lineair.be
www.lineair.be

Lineair

Lineair N.V., opgericht in 1974, introduceerde in België de aluminium wissellijst in kleur en haar eigen Clearframe. Die avant-gardepositie rijmt vandaag nog steeds met sterke esthetische oplossingen.

Op vandaag gebruiken wij deze expertise om al uw inlijstingen met de grootste zorg en met hoogwaardige materialen op ambachtelijke wijze uit te voeren.

Ook herinlijstingen kunnen wij, door ons eigen machinepark, snel voor u realiseren. Als makelaar verkopen en verhuren wij kunstwerken. Wij adviseren ook rond collectiebeheer.

Om een snelle interieurwissel mogelijk te maken, bieden wij u een ruim assortiment ophangsytemen aan passend binnen elk budget en in elk interieur.

In onze sfeervolle tentoonstellingsruimte organiseren wij op aanvraag ook wijndegustaties.

< Terug naar opzoeking

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!