openingsuren

M: gesloten
D: 9:30-18:00
W: 9:30-18:00
D: 9:30-18:00
V: 9:30-18:00
Z: 9:30-18:00
Z: gesloten

contactgegevens
Herentalsebaan 206
2100 Deurne
tel: 03/366.42.55
fax: 03/366.42.55
info@passepartoutinlijstingen.be
www.passepartoutinlijstingen.be

PassePartout Inlijstingen & Restauraties

U kan bij PassePartout Inlijstingen terecht voor grote of kleine aantallen (her)inlijstingen op maat en fotolijsten in standaardmaten voor decoratieve of geschenkdoeleinden.

Ook alle soorten restauraties en reinigingen van kunstwerken (schilderijen, ornamentlijsten,...) voert ons eigen restauratie-atelier feilloos uit.

Verder vind je bij PassePartout Inlijstingen een grote collectie kunstreproducties op catalogus en originele aquarellen en monumentale olieverfschilderijen van Marleen VERHELST: meer info op www.marleenverhelst.be

Je kan PassePartout Inlijstingen & Restauraties ook bezoeken op www.passepartoutinlijstingen.be Het gebruik van de beste materialen en de modernste machines staat, samen met al onze ervaring en het gebruiken van de oude ambachtelijke technieken, borg voor het ongeschonden bewaren van al uw in te lijsten voorwerpen.

Uiteraard sta ik ook graag persoonlijk ter beschikking en pas ik mijn agenda aan de uwe aan!

< Terug naar opzoeking
PassePartout Inlijstingen
PassePartout Inlijstingen & Restauraties

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!