openingsuren

M: 12:00-18:00
D: 12:00-18:00
W: 12:00-18:00
D: 12:00-18:00
V: 12:00-18:00
Z: 13:00-18:00
Z: gesloten

contactgegevens
Mechelsesteenweg 69
2018 Antwerpen
tel: 03/225.24.87
info@framecraft.be
www.framecraft.be

FrameCraft

Bij FrameCraft kan je terecht voor raad op maat: Wij denken in de eerste plaats mee met de klant en houden rekening met de omgeving waarin de lijst terecht zal komen. Wat niet voor de hand ligt, is dat we ook buiten de lijntjes durven kleuren. Zo komen we meestal met onverwachte en erg creatieve oplossingen voor de dag.

< Terug naar opzoeking
FrameCraft - Antwerpen
FrameCraft - Antwerpen

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!