openingsuren

M: gesloten
D: 10:00-18:00
W: 10:00-18:00
D: 12:00-18:00
V: 10:00-18:00
Z: 10:00-17:00
Z: gesloten

contactgegevens
Chaussée de Marche 489
5101 Erpent (Namur)
tel: 081/43.54.45
info@lacompagniedescadres.be
www.lacompagniedescadres.be

La Compagnie des Cadres

Reeds meer dan 10 jaar zorgt La Compagnie des Cadres voor het opwaarderen van (kunst)werken die u nauw aan het hart liggen.

We maken er een erezaak van om de inlijsting te vinden die ideaal past bij het onderwerp. Een sobere, maar elegante inlijsting, die de tand des tijds zal doorstaan - modern of klassiek. Een inlijsting die een meerwaarde biedt voor uw kunstwerk.

< Terug naar opzoeking
La Compagnie des Cadres - Erpent
La Compagnie des Cadres - Erpent

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!