openingsuren

M: 10:00-18:30
D: gesloten
W: 10:00-18:30
D: 10:00-18:30
V: 10:00-18:30
Z: 10:00-18:30
Z: gesloten

contactgegevens
Rue Adolphe Willemyns 314
1070 Bruxelles
tel: 0477/22.64.07
info@newcadrus.be
www.newcadrus.be

New Cadrus

CADRUS is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp, de fabrikatie en de verkoop van inlijstingen op maat en standaardmaten.

Ons professioneel team geniet van meer dan 25 jaar ervaring - voorheen in het Westland en Woluwe Shopping Center. We kunnen onze klanten zeer specifieke producten aanbieden, precies op maat gemaakt en gebaseerd op onze creativiteit.

< Terug naar opzoeking
New Cadrus - Anderlecht
New Cadrus - Anderlecht

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!