openingsuren

M: gesloten
D: 10-18u
W: 10-18u
D: 10-18u
V: 10-18u
Z: 14-18u
Z: gesloten

contactgegevens
Rue Raymond Pasleau 11
4280 Cras-Avernas (Hannut)
tel: 019/65.63.66 - 0494/32.01.77
contact@gristaupe.be
www.gristaupe.be

Gris Taupe

Gris Taupe is genesteld in een gerenoveerde, oude brouwerij - in de rust van het platteland van Hannut. We stellen ons beroep voor, dat oud en modern combineert.

Ik bied u persoonlijk advies, zodat u de honderden mogelijkheden kan bekijken, om een aangepaste inlijsting te vinden voor alle tekeningen, foto's, schilderijen en objecten die u dierbaar zijn .

Maar ook de creatie van collages, foto albums en originele kaders.

Aarzel niet om bij ons kleuren te mengen en te spelen met technieken & licht, om een perfecte harmonie te vinden voor uw kunstwerk.

Bij het openen van de deur bij Gris Taupe, zal u onmiddellijk overtuigd zijn...

< Terug naar opzoeking
Gris Taupe Encadrements
Gris Taupe Encadrements

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!