openingsuren

M: op afspraak
D: op afspraak
W: op afspraak
D: op afspraak
V: op afspraak
Z: op afspraak
Z: op afspraak

contactgegevens
Bruneaustraat 16
1755 Gooik (Kester)
tel: 0479/59.91.35
marleen@ateliermarleen.be
www.ateliermarleen.be

Atelier Marleen

Na de praktische organisatie van 3 tentoonstellingen (van echtgenoot-fotograaf) verdiepte Marleen van Hoegaerden zich bij verschillende professionele "encadreurs" in alle authentieke technieken.

Na enkele jaren enkel voor een beperkte kennissenkring gewerkt te hebben, werd Atelier Marleen opgericht omdat de interesse voor de fine art technieken velen aanspreekt en er duidelijk nood is aan het opwaarderen van werken zowel voor musea, galerijen, bedrijven, verzamelaars, kunstenaars en particulieren.

Atelier Marleen geeft meerwaarde en conservatie aan kunstwerken, waardevolle herinneringen en voorwerpen (foto, aquarel, ets, grafiek, schilderij ...). Dit kan voor elke budget.

Alle inlijstingen gebeuren op ambachtelijke wijze en er wordt steeds gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor alle waardevolle werken wordt zuurvrij ingelijst volgens de gangbare normen.

Het inlijsten kan onder gewone passe partout maar ook alle manuele authentieke en artistieke technieken zijn mogelijk.

Verder kan je bij Atelier Marleen terecht voor lijsten op maat, voor handbewerkte lijsten, voor alle soorten glas, voor lamineren en presenteren op diverse ondergronden en voor het opspannen van canvas en voor diverse ophangsystemen.

Ook verkopen wij ingelijste foto-kunstwerken.

Het atelier is open woensdag, vrijdag en zaterdag - en op afspraak omdat we graag rustig de tijd nemen om de inlijsting samen te kiezen en persoonlijk en professioneel deze keuze te begeleiden.

Voor ieder werk wordt in overleg een optimale oplossing gezocht en wordt vooraf een prijsindicatie opgegeven.

Marleen is houder van het prestigieuze "GCF" label (Guild Commended Framer) - erkend door de Fine Art Trade Guild. 

< Terug naar opzoeking
Atelier Marleen - Gooik
Atelier Marleen - Gooik

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!