openingsuren

M: op afspraak
D: op afspraak
W: op afspraak
D: op afspraak
V: op afspraak
Z: op afspraak
Z: op afspraak

contactgegevens
Adolphe Stocletlaan 212 (Unit 4)
2570 Duffel
info@hobo.be
www.hobo.be

Galerij Hobo

Onze winkel in Hoboken is definitief gesloten. U kan vanaf heden terecht in onze winkel FrameCraft op de Mechelsesteenweg 69 - 2018 Antwerpen.

Aangezien het succes van FrameCraft en de vraag naar super grote inlijstingen op maat is ons atelier in Hoboken te klein geworden. Daarom verhuizen wij ons atelier met showroom op de 1ste verdieping in januari 2015 naar de Adolphe Stocletlaan 212 - 2570 Duffel - Unit 4. Op afspraak kunnen we hier ook nog met klanten afspreken.

< Terug naar opzoeking
Hobo - Duffel
Galerij Hobo

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!