openingsuren

M: 9:30-18:00
D: 9:30-18:00
W: 9:30-18:00
D: 9:30-18:00
V: 9:30-18:00
Z: 9:30-18:00
Z: gesloten 

contactgegevens
rue Gray 10
1040 Bruxelles
tel: 02/648.90.39
fax: 02/647.56.51
info@artiges.com
www.artiges.com

Artiges - Art Mural

Artiges & Fils SA, gevestigd in Brussel (Etterbeek) , is gespecialiseerd in inlijstingen. Wij doen inlijstingen van foto’s, schilderijen, spiegels, muurkunst en ga zo maar door.

In ons gamma aan inlijstingen vindt u alle stijlen terug voor alle onderwerpen. Zowel klassieke als moderne modellen. We hebben kaders van standaard maat of kunnen kaders op maat leveren. Onze specialiteit zijn houten kaders. Daarnaast beschikken we ook over alle accessoires voor uw inlijstingen zoals bijvoorbeeld rails om kaders op te hangen.

Bezoek zeker onze toonzaal van 600m², u vindt er zeker de kader die u zoekt!

Artiges & Fils SA is specialist in de restauratie van kunstwerken en het conserveren van uw schilderijen, papieren en beelden. Wij hebben gespecialiseerde restaurateurs die volgens de regels van de kunst uw werk restaureren.

 

< Terug naar opzoeking
Artiges - Art Mural - Bruxelles
Artiges - Art Mural - Bruxelles

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!