openingsuren

M: op afspraak
D: op afspraak
W: op afspraak 
D: op afspraak
V: op afspraak
Z: op afspraak
Z: gesloten

contactgegevens
Enkestraat 18/2
3640 Kinrooi
tel: 089/84.51.73
fax: 089/70.35.39
arto.production@telenet.be
www.inlijstingen-arto.be

Arto Production

Als groothandel in de fabricatie van lijsten zijn wij gespecialiseerd in de productie van houten lijsten op maat. Als eenmansbedrijf proberen wij ons te onderscheiden van de anderen door de nauwe contacten die wij met onze klanten onderhouden. Wij gaan samen met onze klanten (dit zijn zowel fotoclubs, kunstkringen en kunstenaars) op zoek naar de meest geschikte lijst voor hun kunstwerk. Al onze inlijstingen worden in eigen atelier vervaardigd, waardoor wij erop toezien dat enkel kwaliteit wordt afgeleverd.

Als groothandel leveren wij ook inlijstingen aan winkels en fotografen. Dit kan zowel als shop-service of als volledig afgewerkt product.

Ook kunnen wij grote partijen leveren aan zeer scherpe prijzen. Vakmanschap is onze troef.

< Terug naar opzoeking
Arto Production - Kinrooi

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!