openingsuren

M: gesloten
D: gesloten
W: 10:00-18:00
D: 10:00-18:00
V: 10:00-18:00
Z: 10:00-16:00
Z: gesloten

contactgegevens
Otterstraat 176
2300 Turnhout
tel: 014/41.85.11
fax: 014/41.85.11
augustinus.versmissen@pandora.be

Kadercenter Trusty

Kadercenter Trusty is een gevestigde zaak die meer dan 60 jaar bestaat. Wij zelf, Luc en Stijn, doen de zaak al 36 jaar. Maar nog elke dag spannen we ons in om aan alle wensen van de klant te voldoen.

Onze specialiteit is maatwerk dat vakkundig bij ons uitgevoerd wordt. Onze jarenlange ervaring helpt ons hierbij.

Verder hebben we een enorme collectie standaardmaten. Ook voor een mooie schilderij of reproductie kan je bij ons terecht. En om alles een beetje op te fleuren bieden we geregeld allerhande handgemaakte woondecoratie aan.

Kortom vraag het ons en we zoeken ernaar. Kom gerust eens langs.

Alle inlijstingen, standaardmaten en maatwerk, originele schilderijen, reproducties en aparte woondecoratie.

< Terug naar opzoeking

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!