openingsuren

M: 10:30-18:00
D: 10:30-18:00
W: 10:30-18:00
D: 10:30-18:00
V: 10:30-18:00
Z: 10:30-18:00
Z: gesloten

contactgegevens
rue Turenne 20-22
6000 Charleroi
tel: 071/31.43.32
fax: 071/31.43.32
laurentmolinier@skynet.be
www.molinierpianetti.com

Molinier-Pianetti

SPRL MOLINIER-PIANETTI is lijstenmaker sinds 1872 en is een familiebedrijf die alles in het werk stelt ten dienste van haar klanten.

Het is dus een lange familietraditie die van generatie op generatie overgeleverd werd en waardoor we inlijstingen van topkwaliteit kunnen aanbieden - vervaardigd in ons atelier.

We bieden de grootste keuze in de regio van inlijstingen (standaard of op maat), schilderijen, reproducties, spiegels en kleine decoratieve objecten in alle stijlen en prijscategorieën.

Ons werk wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst en op artisanale manier. Ons motto is: service, kwaliteit en stiptheid.

We zorgen voor decoratie van privé-huizen, maar ook van burelen en van de horeca.

We nodigen u uit in onze winkel om de grote keuze schilderijen, reproducties en spiegels te ontdekken. En om ons een vrijblijvende offerte te vragen. Hiervoor vragen wij u om het in te lijsten werk (schilderij, reproductie, poster, prent, foto, borduurwerk,...) mee te brengen.  

We nemen ruim de tijd om u te informeren over de keuze van de lijst, het soort glas, de passe-partout. 

We zijn non-stop open van 10 tot 18u van maandag tot zaterdag.

< Terug naar opzoeking
Molinier-Pianetti - Charleroi
Molinier-Pianetti - Charleroi

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!