openingsuren

M: op afspraak
D: op afspraak
W: op afspraak
D: op afspraak
V: op afspraak
Z: voormiddag op afspraak
Z: gesloten

contactgegevens
Diestersteenweg 219
3850 Nieuwerkerken
tel: 011/68.81.06
fax: 011/69.24.42
info@inlijstingen-meylemans.be
www.inlijstingen-meylemans.be

Inlijstingen Meylemans

We zijn gespecialiseerd in inlijstingen op maat. U vindt bij ons een uitgebreide keuze aan lijsten en passe-partouts en wij bieden natuurlijk ook verschillende soorten glas aan. In overleg met de klant kiezen we de gepaste inlijsting voor elk mogelijk inlijstwerk. Op vraag van de klant maken wij ook kaders in standaardmaten aan voordelige prijzen.

Daarenboven kan je bij ons terecht voor ophangsystemen, spiegels, plexi stofkappen en kaderbakken en kunstreproducties van bekende en minder bekende internationale kunstenaars.

Niet alleen particulieren vertrouwen ons hun foto's, schilderijen of handwerken toe. Ook vele bedrijven, kunstenaars, galerijen en musea hebben hun weg naar ons gevonden. We hebben ons toegelegd op het zuurvrij inlijsten volgens de normen van de musea. Deze standaard hanteren we voor alle waardevolle werken.

We werken uitsluitend op afspraak zodat ieder rustig de tijd heeft om zijn of haar inlijsting te kiezen en kan genieten van een persoonlijk en professioneel advies.

< Terug naar opzoeking
Inlijstingen Meylemans - Nieuwerkerken - Hasselt
Inlijstingen Meylemans - Nieuwerkerken - Hasselt

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!