openingsuren

M: op afspraak
D: op afspraak
W: op afspraak
D: op afspraak
V: op afspraak
Z: voormiddag op afspraak
Z: gesloten

contactgegevens
Diestersteenweg 219
3850 Nieuwerkerken
tel: 011/68.81.06
fax: 011/69.24.42
info@inlijstingen-meylemans.be
www.inlijstingen-meylemans.be

Inlijstingen Meylemans

Bij Inlijstingen Meylemans verzorgen we alle inlijstwerk, ongeacht hoe eenvoudig of hoe moeilijk de vraag ook is. Wij creëren inlijstingen op maat en bieden graag professioneel advies over de beste mogelijkheden voor uw werk. We doen inlijstingen voor de creatieve wereld maar ook voor de kunstwereld en galerijen en musea uit de culturele wereld. We vinden het heel belangrijk om zowel voor eenvoudige, gespecialiseerde en museale inlijstingen te werken volgens de regels van de kunst en de knepen van het vak. De ‘kunstknepen’ van Inlijstingen Meylemans zijn dan ook van generatie op generatie overgedragen en worden met veel expertise en passie in ons eigen atelier uitgevoerd. Zowel klanten van Limburg als buiten Limburg vertrouwen al meer dan 40 jaar ons hun kunstwerken toe. Hun wensen en hun vertrouwen zijn onze kunst die we elke dag met veel plezier voor hen uitoefenen. 

We werken uitsluitend op afspraak zodat ieder rustig de tijd heeft om zijn of haar inlijsting te kiezen en kan genieten van een persoonlijk en professioneel advies.

https://www.facebook.com/meylemansinlijstingen/

< Terug naar opzoeking
Inlijstingen Meylemans - Nieuwerkerken - Hasselt
Inlijstingen Meylemans - Nieuwerkerken - Hasselt

The Frame Factory

The Frame Factory maakt hoogwaardige en kwalitatieve kaders voor ieders budget. We hebben honderden modellen in alle mogelijke kleuren en houtsoorten. We hebben zelfs ecologisch vervaardigde omlijstingen. Kortom, iedereen vindt zijn ding bij The Frame Factory!

Voor elke foto of elk object kunnen wij een mooi, en vooral origineel kader op maat maken, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bij The Frame Factory gaan esthetiek en vakmanschap hand in hand om uw herinneringen tot echte kunstwerkjes te verheffen.

Onze inlijsters vormen samen een uitgebreid netwerk verspreid over België en Luxemburg. Bij onze inlijsters kunt u terecht voor een persoonlijke en professionele service. Onze inlijsters maken voor u een kader op maat en lijsten uw foto's, kunstwerken, souvenirs, ... met de grootste zorg in.

Zoek en vind de inlijster het dichtst bij u in de buurt via onze postcodezoeker en ontdek het plezier van inlijsten!